obec Mladějov

Statistická data ČSÚ

První písemná zpráva: 1352
Nadmořská výška: 285 m n.m.
Hospodaření obce

Informace o území
Obecní části:
Bacov Hubojedy Kozlov Loveč Mladějov Pařízek Roveň Střeleč




Pro poskytování on-line služeb serverů EBE provádíme monitoring veškerého provozu ze všech IP adres přistupujících k serverům EBE. Tento monitoring provádíme z bezpečnostních důvodů a pro zamezení podvodům a škodám na počítačových systémech ve smyslu ustanovení recitálu 47 a 49 Obecného nařízení (GDPR) - dále viz Zásady zpracování osobních údajů.


Provoz z IP adresy: 3.229.122.112
byl systémem vyhodnocen jako robot.

V případě, že nejste robot, můžete využít služby Registrovaný přístup k Adresáři úřadů.

Jste-li již registrovaná firma, pokračujte přihlášením k Adresáři úřadů.

Upozornění:

Všechna práva k datům, jejich zpracování a setřídění na stránkách serverů EBE jsou, pokud není uvedeno jinak (viz Právní doložka), výslovným majetkem obchodní společnosti European Business Enterprise, a.s., se sídlem Masarykovo nám. 14/10, 251 01 Říčany, IČO: 25130382, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892 (dále jen EBE). Data na stránkách serverů EBE jsou určena pouze pro informativní osobní využití uživatelů těchto serverů. Bez předchozího písemného souhlasu obchodní společnosti EBE je zakázána jakákoli další publikace, přetištění, prezentace nebo distribuce jakéhokoli materiálu nebo části materiálu zveřejněného na stránkách serverů EBE (týká se všech adres doménových jmen, na kterých jsou provozovány služby obchodní společnosti EBE), a to včetně šíření prostřednictvím elektronických médií a písemných komunikací. Bez předchozího písemného souhlasu obchodní společnosti EBE je rovněž zakázáno zahrnutí těchto materiálů nebo jejich částí do rámců, překopírování do jiných informačních médií na veřejných a privátních sítích či uchovávání dat prezentovaných na stránkách serverů EBE v jakýchkoli databázích. Ochranné známky a práva třetích stran uveřejněné na stránkách serverů EBE jsou ochrannými známkami a právy třetích stran. Databáze zveřejněné na serverech EBE jsou autorským dílem dle zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon, § 2, odst. 2 v platném znění. Obchodní společnost EBE je pořizovatelem databází zveřejněných na serverech EBE ve smyslu § 88 a násl. zákona č. 121/2000 Sb., autorský zákon, v platném znění.

Je přísně zakázáno do duševního vlastnictví EBE jakkoli zasahovat, zapracovávat ho do dalších duševních vlastnictví, zařazovat ho do souborných děl či do databází apod., a to i prostřednictvím třetích osob. V takových případech je vždy vyžadováno samostatné písemné smluvní ujednání ze strany společnosti EBE pro každý takový případ.

Redakce


www.statnisprava.cz
© Copyright 2000 - 2024, všechna práva vyhrazena - European Business Enterprise, a.s., Spojovací 428, 251 63 Strančice
Firma je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 8892, IČ 25130382, DIČ CZ25130382
E-mail: info@ebe.cz